logo_gene ribet_gene2

Que són les 5 diferències

Volem plantejar-vos cinc reptes! En aquesta web trobareu cinc situacions de la vida quotidiana viscudes pels nostres protagonistes: en Pol i l’Anna. Són estudiants que han de presentar un treball sobre energia. Gràcies a la seva capacitat d’observació troben resposta a les seves curiositats sobre l’energia i veiem que hi ha persones que es dediquen a imaginar el nostre futur. Acompanya el Pol i l’Anna, ajuda’ls a trobar quines són les diferències energètiques amb què es troben i aprèn a somiar mons millors!

 

Anima't! Surt al carrer!

home_leds

 

Compte amb el teu combustible!

home_vehicles  

L'Energia que ve del Sol

home_placa  

Si no t'aïlles, passa el fred!

hom_aillament  

L'enginyeria de l'era digital

home_informatica  

Les Enginyeries fan avançar el món!

Molts dels reptes, que ens presentarà la nostra societat en un futur proper, hauran de ser resolts pels professionals de la ciència i la tecnologia. Els enginyers combinen les matemàtiques, la ciència, l'economia, l'aplicabilitat i les necessitats socials per imaginar un demà més fàcil, més sostenible i més pròsper.

La ciència i la tecnologia en general, i l'enginyeria en particular, poden oferir als joves un futur professional ple d'oportunitats, a més a més de contribuir positivament al progrés de la societat.

L'Energia

Per què és important l'Energia?

L'energia és la capacitat de realitzar un treball. Tot canvi requereix de la intervenció d'algun tipus d'energia. Tot i que les diferents manifestacions de l'energia ens permeten realitzar un mateix treball, no totes són igual d'eficients. Tot el que fem en el nostre dia a dia requereix d'energia. Avui dia, l'energia és un bé escàs i car, per això és important apostar pels mètodes que permetin aprofitar-la millor.